top of page
Mindfulness

Meditationer

Här får du ta del av olika meditationer som jag skapade för att hjälpa dig att hitta balans i din kropp, ditt sinne och din själ.

Vad är meditation? 

Meditation är en teknik som används för att fokusera sinnet och uppnå tillstånd av avkoppling och lugn.

Det finns olika typer av meditation, men de flesta involverar att sitta bekvämt och fokusera på andningen eller en specifik tanke eller mantra.

Det finns många olika ställningar som kan användas för meditation, inklusive lotuspositionen, halv lotuspositionen och seiza-ställningen.

Fördelar med att meditera:

- Minskar stress och ångest

- Förbättrar sömn

- Ökar koncentration och fokus

Det viktigaste är att du hittar en meditationsteknik som passar dig och att du övar regelbundet för att uppnå de bästa resultaten.

Namaste 🙏

Meditationer for din holistisk hälsa

 

Vad menas med holistisk hälsa?

Holistisk hälsa är ett förhållningssätt till välbefinnande som samtidigt tar upp de fysiska, mentala, känslomässiga, sociala och själsliga delar av hälsa. Som ett praktikområde hämtar holistisk medicin från många discipliner, religioner och kulturer för att hela människor, samhällen och till och med miljön.

Holistiska tillvägagångssätt inkluderar, men är inte begränsade till: akupunktur, akupressur, kiropraktorer, biofeedback, massageterapi, naturläkare,  terapeutisk beröring, manuell terapi, meditation, yoga, guidade bilder, Reiki och andra energiterapier samt Ayurveda.

Här nedan delar jag med mig några meditationer:

Djup vila: https://www.youtube.com/watch?v=ZRrOIe3iBwQ&t=25s

Andningsmeditation: https://www.youtube.com/watch?v=BywMm1w1ECo&t=39s

Avslappningsövning
00:00 / 09:16
Medveten paus
00:00 / 05:13
Bokningar
bottom of page